BONITETA ODLIČNOSTI

Bisnode dogodek odličnosti je namenjen izključno Bisnode certificirancem bonitetne odličnosti A, AA, AAA in zlati AAA – torej najbolj vzpodbudnim in najbolj navdihujočim!
Spoštovani uporabniki!
Zaradi nadgradnje sistema bo od petka, 15. 11. 2019, do nedelje, 17. 11. 2019, moten dostop do Bisnode rešitev.
Hvala za razumevanje.
Vaš Bisnode
galerija fotografij Bisnode

Dobrodošli med odlične!

Naša Bisnode odgovornost je omogočati dostop do kakovostnih poslovnih informacij in s tem zagotavljati transparentnost trga ter tako podajati roko poslovnemu svetu, odgovornost podjetij pa je ustvarjati odličnost v poslovanju – podjetja, ki so pri svojem delovanju nadpovprečno uspešna in tako tudi sama bistveno prispevajo k odličnosti slovenskega poslovnega okolja, vabimo med odlične!

Bisnode dogodek odličnosti je namenjen izključno Bisnode certificirancem bonitetne odličnosti A, AA, AAA in Zlati AAA – torej najbolj vzpodbudnim in najbolj navdihujočim!

Ker verjamemo, da vsi skupaj zasledujemo enake cilje in vizijo sveta - v katerem ljudje s strastjo, pogumom in etično naravnanostjo sprejemajo boljše odločitve zase in za družbo, v kateri živijo – nam bo v izredno veselje, če se nam boste pridružili. 

Lepo vabljeni in pridružite se nam!

Boniteta odličnosti

Naša Bisnode odgovornost je omogočati dostop do kakovostnih poslovnih informacij in s tem zagotavljati transparentnost trga.

Filtriraj po: