Kako uporabljamo vaše osebne podatke?

Hranjenje vaših podatkov v družbi Bisnode pomeni, da storitve, ki jih dnevno uporabljate, potekajo brez težav, medtem ko mi skrbimo, da so vaši podatki varni in se uporabljajo le za namene, s katerimi se strinjate.

Podatki, ki jih ima družba Bisnode, koristijo družbi skozi posredovanje pomembnih informacij organizacijam. Na primer, družba Bisnode je dobavitelj za storitve za pomoč v sili in za številne organe. Za vas kot osebo lahko naši izdelki in storitve racionalizirajo proces nakupovanja v trgovini ali na spletu. Družba Bisnode trdo dela z namenom, da bi podatki koristili ne le vam in družbi, ampak tudi svetu.

Spodaj boste našli namene in kaj pomeni, če imate podatke shranjene pri družbi Bisnode.

NAMENI DRUŽBE BISNODE

Kredit

Kredit pomeni, da se podatki uporabljajo za informacije o zanesljivosti solventnosti.

Trženje

Trženje pomeni, da se izbrana imena in naslovi uporabljajo za promocijske dejavnosti za obstoječe stranke, potenciale stranke in druge ciljne skupine.

Marketo je orodje za avtomatizacijo trženja, ki se uporablja v družbi Bisnode in spada v to kategorijo namena.

Imenik

Imenik pomeni, da se podatki uporabljajo za referenčne namene. Gre za katalog s telefonskimi številkami in informacijami o naročnikih.

Preverjanje in nadzor (kakovost podatkov in upravljanje podatkov)

Ta storitev vsebuje posodobitve, priloge in preverjanje osebnih informacij z namenom ohranjanja dobre kakovosti podatkov. Preverjanje in nadzor se nanašata na postopek zagotavljanja pravilnosti podatkov oziroma odkrivanje in dopolnjevanje podatkov, ki jih je treba posodobiti. V praksi lahko to storitev na primer uporablja podjetje, ki išče nove naslove strank zaradi selitve stranke z namenom zagotavljanja, da je npr. časopis dostavljen na pravi naslov.