shutterstock_174966551.jpg

O družbi Dun & Bradstreet

Družba Dun & Bradstreet že skoraj 200 let strankam in partnerjem pomaga rasti in dosegati izjemne rezultate skozi moč podatkov, analitiko in rešitve, ki jih poganjajo podatki. Več kot 6000 naših sodelavcev po vsem svetu je predanih temu edinstvenemu cilju, do katerega nas vodijo pomembne vrednote, ki nam omogočajo vodilno vlogo na področju podatkov za sprejemanje poslovnih odločitev in analitičnih vpogledov. Naši podatki in vpogledi so cenjeni v vseh fazah poslovnega cikla in ne glede na ekonomsko okolje.

Družba Dun & Bradstreet pomaga strankam rasti in dosegati izjemne rezultate

Naši globalni podatki, vpogledi in digitalne platforme, ki jih poganja umetna inteligenca, strankam omogočajo bolj inteligentna dejanja, ki zagotavljajo več konkurenčnosti.

Preberite več

Bisnode je sedaj podjetje družbe Dun & Bradstreet

Podjetje Bisnode se je pridružilo družbi Dun & Bradstreet. Prosimo, upoštevajte, da ime podjetja, kot tudi davčna in matična številka, do nadaljnjega sicer ostaja enako.

Pomagamo vam najti pravo rešitev za vaše potrebe

Smo strokovnjaki na področju podatkov in analitike in z veseljem bi vam pomagali pridobiti večjo usmerjenost v podatke. Enostavno vpišite svoje podatke, da bo naša lokalna ekipa svetovalcev stopila v stik z vami za začetni pogovor.

Preberite našo Politiko o zasebnosti