NAŠE VREDNOTE

Smo pionirji na svojem področju, osredotočeni na naročnike
Usmerjetnost k strankam

Usmerjetnost k strankam

Poslušamo. In se učimo. Vsak dan razvijamo rešitve, ki ustrezajo potrebam naših strank. Naša orodja: podatki in analitika. Mi in naše stranke smo odvisni drug od drugega in tako skupaj rastemo. Naš cilj je omogočati pametne odločitve vedno in povsod.

Nenehna radovednost

Nenehna radovednost

Radovednost je v našem DNK zapisu. Zajema vse vidike našega poslovanja. Gre za nagrajevanje inovativnosti, izzivanje statusa quo in to, da si upamo biti prvi.

Sodelovanje

Sodelovanje

Spletna komunikacija prek vseh kanalov družbe Bisnode nam omogoča biti pionir na področju pametnih podatkov in ustvariti prave vrednote za naše stranke. Zahvaljujoč sodelovanju z drugimi podjetji izven meja lokalnega trga, se lahko hitro prilagodimo in odločno ukrepamo. Skupaj.

Zaupanje

Zaupanje

Zaupanje je bistveno za naše delovanje. Zaradi zaupanja smo odgovoren strokovni partner našim naročnikom in obenem prispevamo k družbi. Da bi si zaupali, se moramo zanesti drug na drugega in tudi nase. S tem, ko vsak posameznik prevzame odgovornost za svoje delo, lahko pomagamo drug drugemu do še večjih dosežkov.

Podpiramo cilje trajnostnega razvoja

Podpiramo cilje trajnostnega razvoja

Pri Bisnodu nas zanima, kaj se dogaja po svetu in kako lahko najdemo rešitve, ki bodo pripomogle k družbenemu razvoju. Zavedamo se, da imajo naše poslovne odločitve vpliv na družbo, ljudi in okolje, in to zavedanje prežema vsako odločitev, ki jo sprejmemo v podjetju.

Preberite več o našem načinu dela in razmišljanja