Novice

Pametni podatki. Pametne poslovne odločitve. Poslovni dogodek Bisnode4Excellence 2020

09 dec 2019

Leto je pri kraju in čas je, da poženemo kolo časa. To je tudi obdobje, v katerem postavljamo poslovne načrte, ki naj vsekakor ohranijo ključen cilj – (po)ostanite odlični. Odličnost zahteva skrbno načrtovanje aktivnosti, ki omogočijo trdne poslovne odnose, vzpostavljanje novih partnerstev in pridobivanje podatkov, s katerimi lahko dosežete boljše in učinkovitejše rezultate.
Vabimo vas, da se nam septembra 2020 pridružite na tradicionalnem letnem Bisnode dogodku Bisnode4Excellence, kjer bo ponovno zbranih več kot 250 najodličnejših slovenskih podjetij.
 
 

Zakaj je pomembno biti zraven?

Na prestižnem dogodku Bisnode4Excellence na Brdu pri Kranju bodo prisotni predstavniki najodličnejših in najuspešnejših slovenskih malih, srednjih in velikih podjetij, ki predstavljajo zdravo jedro slovenskega gospodarstva. To so hkrati podjetja, ki dosegajo visoke standarde dobrega poslovanja za pridobitev mednarodno priznanega Bisnode certifikata bonitetne odličnosti. Na navdihujočem gospodarskem dogodku na najvišjem nivoju bomo ponovno gostili tudi znana imena, predstavili zgodbe najuspešnejših in se povezovali med seboj.
 
 

Izstopite iz množice – postanite sponzor dogodka Bisnode4Excellence

Na dogodku Bisnode4Excellence bomo podjetjem podelili Bisnode certifikate bonitetne odličnosti za leto 2020 ter prisluhnili eminentnim tujim in domačim povabljenim predavateljem. Sponzorji dogodka se lahko kar 250 uspešnim slovenskim podjetjem predstavite na svojstven in kreativen način.
Izstopite iz množice in si zagotovite nova sodelovanja – naj se vaš glas izstreli med odlične.
Kontaktirajte nas na e-naslov: marketing.si@bisnode.com.
 
 

O Bisnode certifikatu bonitetne odličnosti

Ekskluzivne certifikate poslovne odličnosti Bisnode, ki ima skozi analitiko Dun & Bradstreet dostope do najnovejših informacij o poslovanju 230 milijonov podjetij iz praktično vseh držav sveta, podeljuje v 19 evropskih državah. Sicer ima Skupina Bisnode večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti, s katerimi podjetje izkazuje svojo nadpovprečno kakovost poslovanja, kar pomeni večjo učinkovitost in dobičkonosnost ter manjše tveganje. Na podlagi podatkov preverjajo, katera podjetja dosegajo najvišje standarde poslovne etike in so se v daljšem časovnem obdobju izkazali kot zanesljiv partner glede plačilne sposobnosti, zanesljivosti dobave in kakovosti izdelkov ter storitev.
Certifikate Bisnode podeli le najuspešnejšim podjetjem, ki dosegajo potrebne standarde in predstavljajo zdravo jedro slovenskega gospodarstva. Izmed vseh slovenskih podjetij jih standard bonitete odličnosti za leto 2019 dosega zgolj 22,29 odstotkov.