Novice

Nova Bisnode rešitev Monitoring

24 jul 2019

Sam svoj mojster portfeljev klientov

Bisnode Monitoring je regijska storitev, saj zajema stranke v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini in Srbiji ter zagotavlja monitoring, ki zajema preko 200 poslovnih dogodkov dejavnosti podjetij.

Z učinkovitim in uporabniku prijaznim uporabniškim vmesnikom je Bisnode Monitoring rešitev z dodano vrednostjo tako za obstoječe stranke podjetja Bisnode, ki so z uporabo Bisnode rešitev izrazile željo po točno takšni rešitvi, kot za nove stranke, ki želijo z nivojskim spremljanjem dogodkov v podjetjih vedeti prej in več od konkurence. In to kar dvakrat dnevno.

 

 

Kako deluje Bisnode Monitoring?
Bisnode Monitoring je učinkovit, ker deluje po piramidalni strukturi in omogoča nivojsko spremljanje poslovnih dogodkov v portfeljih klientov (poslovni dogodki, kot so: medijske objave, negativni dogodki, izbrisi, tožbe, sodni postopki, ocene, iban, finance, sprememba ali objava statuta, spremembe v strukturi podjetij in novoustanovljena podjetja). Podjetje - preko administratorjev - samo določa, katere poslovne dogodke lahko uporabniki (agenti) spremljajo. Vsak oddelek v podjetu nato sam določi svoje kazalnike, znotraj posameznega podjetja pa je lahko neomejeno število uporabnikov.

Lastne portfelje zgradijo s preprostim uporabniškim vmesnikom in v zadnjem koraku dodajajo še spletne naslove sodelavcev oziroma prejemnikov, ki prejemajo obvestila in sporočila o posameznih poslovnih dogodkih klientov. Podjetja lahko izbirajo, katerim dogodkom bodo prejemniki sledili ter kdaj in kako bodo o tem obveščeni (dnevno preko elektronske pošte, elektronska pošta + datoteka v Excelu...).

 

Zelo preprosta uporaba
Bisnode Monitoring po preprostem registracijskem postopku omogoča redno jutranje ali večerno obveščanje, kar prav tako izberejo agenti sami. Tudi zato je to uporabniku prijazna in prilagojena storitev. Še zlasti so si takšno rešitev želele obstoječe Bisnode stranke, redni uporabniki Bisnode rešitev (Bisnode Gvin, Bisnode Portfolio Intelligence in Bisnode Bonitete).

 

Monitoring doživlja izjemen razvoj
Evolucija razvoja podjetij je od začetnega neodvisnega in nadgradnega standardiziranega sistema zdaj prišla do najvišje stopnje: optimiziranega sistema. Število podjetij, ki bodo uporabljala produkte monitoringa, kakršen je tudi Bisnode Monitoring, bo po analizah v prihajajočih letih še naprej raslo. Tovrstni produkti postajajo v svetu vse bolj prisoten del strategije podjetij in ne več zgolj kot nekaj, kar »je lepo imeti«.

 

 

Bisnode Monitoring je na voljo tako obstoječim, registriranim Bisnode uporabnikom, ki že uporabljajo rešitve, kot so Bisnode Gvin, Bisnode Portfolio Intelligence in Bisnode Bonitete, ter tudi tistim, ki niso registrirani za obstoječe rešitve. Uvodoma lahko ti spremljajo preko 200 poslovnih dogodkov klientov, registracija za širšo paleto Bisnode rešitev pa prinaša tudi pregled podrobnejših finančnih kazalnikov in podatkov.

NOVA BISNODE REŠITEV

Bisnode Monitoring
Prijava v rešitev

NOVA BISNODE REŠITEV MONITORING

Ne skrbite za varnost vašega poslovanja, saj vas bomo o vseh spremembah v podjetjih pravočasno obvestili!

  • Sestavite portfelje podjetij iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Srbije;
  • Sledite do 5000 podjetjem;
  • Nastavite obveščanje za več kot 200 različnih dogodkov;
  • Zelo preprosta uporaba;
  • Število uporabnikov v podjetju je neomejeno;
  • Obvestila lahko prejmete 2-x dnevno.

 

Bodite pravočasno obveščeni in dnevno spremljajte vse spremembe poslovnih partnerjev in zainteresiranih podjetij - na vas ne presenetijo izbrisi, tožbe in sodni postopki vaših kupcev in dobaviteljev, za varnost vašega poslovanja preverite tudi lastniške strukture in povezave podjetij, obenem pa lahko hitro in enostavno spremljate tudi vse medijske objave in spremembe poslovanja vaših konkurentov.