Novice

Bisnode zajtrk odličnosti s podelitvijo certifikatov bonitetne odličnosti

22 mar 2019

Poslovno odlična podjetja se zavedajo, da so ugled, zaupanje in dostojanstvo podjetja temelji odnosov z vsemi deležniki.Graditev odličnih odnosov ne samo s poslovnimi partnerji in kupci, ampak tudi z zaposlenimi pa je bistvena komponenta poslovne odličnosti.

 

 

Ampak ali veste, da strošek zaposlitve in uvajanja novega sodelavca stane nekje 60 odstotkov letne place, medtem pa bo novi sodelavec potreboval vsaj pol leta, da se prilagodi novemu načinu dela in da nazadnje tudi za kolektiv, motivacijo in poslovne rezultate ni dobro, če najboljši odhajajo?

 

Zato smo 21. marca 2019 ponovno organizirali naš Bisnode zajtrk odličnosti, kjer je dr. Damjana Pondelek, direktorica podjetja Urednica, certificiranec AAA bonitetne odličnosti, z nami delila izkušnje podjetij ob izgubi kvalitetnega kadra in nasvete, kaj lahko podjetja sama storijo, da bodo najboljši ostali in da so lahko skupaj odlični tudi v prihodnje.

 

 

Andrej Klančar, direktor podjetja Klančar žerjavi, certificiranec Zlate bonitetne odličnosti, pa nam je podal svoje videnje in izkušnje poslovne odličnosti, ki jih je strnil v naslednji nasvet udeležencem: »Negujte odnose in rezultati bodo le posledica, kajti največja moč vašega podjetja je vaša ekipa«.

 

 

Poleg odličnih gostov in govorcev smo na dogodku najodličnejšim podjetjem podelili tudi certifikate bonitetne odličnosti.

 

Ponovno čestitamo vsem certificirancem in jim želim vse dobro in uspešno tudi v prihodnje.

 

Oglejte si galerijo podelitve certifikatov.