Novice

Bisnode zajtrk odličnosti s podelitvijo certifikatov bonitetne odličnosti

28 jun 2019

KREPITEV ZAUPANJA JE BISTVENA SESTAVINA POSLOVNE ODLIČNOSTI

Ker nam poslovni partnerji in kupci zaupajo, sodelujejo in poslujejo z nami in se prav k nam obračajo po pomoč, rešitve in kvalitetne storitve. Ker nam zaupajo zaposleni, lahko skupaj z njimi načrtujemo in gradimo prihodnost. Ker nam zaupajo, tudi ostajajo z nami. Kajti od odnosov z vsemi, ki so nam pomembni in njihovega zaupanja je odvisna prihodnost podjetja.


Zato smo 20. junija 2019 ponovno organizirali naš Bisnode zajtrk odličnosti, kjer je dr. Damjana Pondelek, direktorica podjetja Urednica, certificiranec AAA bonitetne odličnosti, z nami delila izkušnje podjetij ob izgubi kvalitetnega kadra in nasvete, kaj lahko podjetja sama storijo, da bodo najboljši ostali in da so lahko skupaj odlični tudi v prihodnje. Da bo prihodnost odličnAAA.

Kot predstavnik Platinaste bonitetne odličnosti AAA je z nami izkušnje o tem, kako biti najboljši med najboljšimi - kot podjetje, ki izkazuje platinasto bonitetno odličnost, namreč predstavljajo 1,2 % slovenskega trga - delil Renato Pahor, direktor lendavskega podjetja VIRS, ki je specializirano za izdelavo avtomatov in robotov za varjenje in rezanje. Med njihovimi kupci so tudi najprestižnejši proizvajalci avtomobilov, avtodvigal, strojev in izpušnih sistemov.

 

 

Poleg odličnih gostov in govorcev smo na dogodku najodličnejšim podjetjem podelili tudi certifikate bonitetne odličnosti. Ponovno čestitamo vsem certificirancem in jim želim vse dobro in uspešno tudi v prihodnje.

Oglejte si fotogalerijo dogodka TUKAJ.