Pozdravljeni,

novi finančni podatki za leto 2019 so objavljeni v Bisnode rešitvah.

Ostanite zdravi!

Ekipa Bisnode

 

Novice

Bisnode Solidarnost

20 mar 2020

Bisnode Mobile za vašo Mobilno Pisarno

Vloga Bisnoda je pokazati podjetjem, na kaj vse vplivajo sledi poslovanja, ki jih puščamo v gospodarstvu, naša vloga je približati dostopnost uporabnih informacij, bolj kot kadarkoli pa je naša vloga biti pravi partner v situaciji, v kateri smo se podjetja nepričakovano in nikakor po lastni krivdi znašla.

Verjetno ni treba posebej poudarjati, kaj za gospodarstvo pomeni #ostatidoma in iskreno ponosni smo lahko na vse, ki so zdravje zaposlenih in zdravje najbolj ogroženih skupin postavili pred vse, kljub dejstvu o velikem tveganju, s katerim se ali pa se še bodo soočali.

Bisnode je za vse pripravil brezplačni dostop do aplikacije Bisnode Mobile, namenjene namestitvi na pametni telefon pod sloganom » Bisnode Mobile za vašo Mobilno Pisarno«. V moderni, preprosti in uporabniku prijazni aplikaciji so na voljo podatki za vsa podjetja v Sloveniji, Hrvaški, Bosni in Hercegovini in Srbiji.

 

Kako do aplikacije:

Na vašem mobilnem telefonu klinite na http://solidarnost.bisnode.si izpolnite vsa polja in sledite nadaljnjim navodilom. Na tej strani poglejte, kako se namesti bližnjica za pametni telefon in postane skoraj čisto prava aplikacija, ki kar kliče po uporabi.

 

Komu je torej namenjena:

Vsem naročnikom, vsem nenaročnikom, vsem zaposlenim, ki jih zanima, kako posluje njihovo podjetje, namenjena je torej vsem, ki želijo preveriti stanje podjetij in slediti njihovim spremembam.

 

Klinite tukaj: solidarnost.bisnode.si