Novice

Bisnode prevzema podjetje Real Audience in krepi ponudbo digitalnega oglaševanja

02 jul 2019

Bisnode digitalna ponudba je okrepljena in razširjena s strokovnim osebjem ter edinstveno integrirano podatkovno platformo za stranke, ki omogoča uspešen individualni prenos podatkov iz tradicionalne v spletno obliko.

Bisnode je v podjetju Real Audience pridobilo dragocena sredstva, saj podjetje zagotavlja integrirano podatkovno platformo za stranke (CDP), ki je vodilna na trgu. Prevzem in posledično novi strokovni kadri ter CDP potrjujejo Bisnodovo zavezanost podatkom za digitalno oglaševanje, kar bo še dodatno okrepilo Bisnode ponudbo spletnih rešitev.

Kot del prevzema bo imela družba Bisnode dostop do vseh veljavnih pogodb s strankami in dobavitelji družbe Real Audience.

 

»Spletno oglaševanje lahko sedaj poganjajo isti, visokokakovostni podatki, ki smo jih leta in leta uporabljali za tradicionalne kanale«, pravi Magnus Silfverberg, izvršni direktor Skupine Bisnode.

Bisnode z zadovoljstvom pozdravlja tudi ekipo družbe Real Audience.

 »S tem, ko smo postali del družbe Bisnode, bomo dobili nove priložnosti in močnejšo ponudbo z neposrednim dostopom do obsežne baze strank in močnih partnerskih povezav«, pravi Anders Willstedt, izvršni direktor družbe Real Audience.

 

ZA VEČ INFORMACIJ STOPITE V STIK:

Magnus Silfverberg, izvršni direktor Skupine Bisnode

E-pošta: magnus.silfverberg@bisnode.com

 

Anders Willstedt, izvršni direktor, Real Audience

E-pošta: anders@realaudience.se

 

Anna Albinsson, direktorica marketinga Skupine Bisnode

E-pošta: anna.albinsson@bisnode.com