Novice

Bisnode izobražuje: Akademija Big Data Management

06 jul 2018

Globalizacija, digitalizacija, novi pristopi vodenja, nove tehnologije in razmah podatkov terjajo, da se igralci v svetovnem gospodarskem okolju usposabljajo za uvajanje konkurenčnih tehnik in metodologij podatkovne znanosti.

Podatkovna analitika in umetna inteligenca se uvrščata v vrh sodobnih poslovnih trendov, povpraševanje po orodjih, ki ju izkoriščajo pa je vedno večje. Napredna analitika in razumevanje moči podatkov tako nista več zgolj v domeni znanstvenikov ampak vseh, ki želijo uspeti v poslovnem okolju. Zato smo v Bisnode z MLC Fakulteto za management in pravo Ljubljana sklenili Sporazum o partnerstvu za znanje, v okviru katerega bodo bomo skupaj izvajali izobraževalni program Bisnode Big Data Management.

Naši strokovnjaki bodo v sodelovanju z MLC Fakulteto za management in pravo Ljubljana izvajali izobraževanje za uvajanje naprednih metod in orodij podatkovne znanosti in pametnih podatkov (smart data) v poslovno odločanje sodobnih managerjev. Seminar temelji na praktičnih delavnicah s prikazom uporabe pametnih podatkov in podatkovne analitike ter vrednotenjem poslovnih tveganj in poslovne rasti študijskih in vzorčnih primerov.

Namen seminarja je izobraževanje managerjev in analitikov za  povečanje poslovne konkurenčnosti z uporabo podatkovne analitike in na podatkih temelječih modelov pri poslovnem odločanju.

Za več informacij o seminarju obiščite spletno stran MLC Fakultete za management in pravo Ljubljana: TUKAJ