Solna

Junior java razvijalcem? Imamo veliko praznično delo za vas!

28 avg 2017

Knock, knock.

-Kdo je tam?

... zelo dolg premor.

-Java.

Ali menite, da vam ni treba izbirati med dobro kariero ali zabavo, programiranje, da ne morete imeti obojega? Ali imate njihove znamenitosti nastavite na bolj strokovnjak za IT, kot uporaba-varuška? Odlično! Potem imamo delo za vas.

Mi smo trenutno iščejo številne Bisnode kandidatov za naše mlade talent show "Bisnode Got Talent" za junior java razvijalcem, ki se začne v septembru leta 2017. Izkoristite priložnost in začnite svojo kariero kot java razvijalec in poiščite naše nove talangsatsning. Iščemo za briljantno ljudi, ki imajo sposobnost videti nove priložnosti-ali je vključevanje sistemov na nove platforme, avtomatizirati procese odločanja ali najti inovativne načine predstaviti vpogled za naše stranke.

To bo

Ti bodo del enote razvoju s približno 80 zaposlenih, ki se širijo preko 12 različnih razvojnih skupin. Kot razvijalec vaš vsakdanji od značilno dolgoročno kakovostno delo in stalen razvoj sodobne podatkov usmerjenih tehnologije.

Z naših talentov programov, vam lahko ponudimo priložnost za začetek vaše kariere na najboljši način. Skozi razvoj usposobljenosti in coaching izkušenih razvijalcev in arhitektov, verjamemo, da boste dobili ustrezne pogoje za rast in razvoj.

Kot junior razvijalec hoteti opus poleg višji kolegi v eno od naše ekipe agilen razvoj. Vsaka ekipa razvoj delo z obsežno globalnih proizvodov z visokimi zahtevami o razširljivost in krossfunktionella sodelovanju v in zunaj nordijski regiji. Naša ambicija je, da ste kot junior razvijalec postopoma prevzela težje naloge s ciljem postati fullstack razvijalci, s poudarkom na backend.

Primeri tehnik bo potopite se v:

  • Java SE/EE, pomlad, Hibernate5, JPA2
  • Jsf2 (Primefaces 6.0) MariaDB (MySQL)
  • Jira, sotočje, bambus, robo, kolk klepet

kdo si

Storitev je primerna za tiste, ki nam je všeč- so strastno o programiranju, velike količine podatkov in bi se razvil v agile mednarodno podjetje z vsemi svojimi prednostmi. Tukaj na Bisnode vam edinstveno priložnost za delo z velikih kompleksnih sistemske rešitve, oblak arhitekture, veliko podatkov in sodobnih aplikacij Java. S podporo višji kolegi in stalni poklicni razvoj, želimo vam orodja za skok začetek vaše kariere.

Je bila stranka, če jih lahko odkljukate naslednje točke:

  • Akademsko stopnjo v njem.
  • Čutite enost z Java in lahko pokažejo svoje sposobnosti za hišne projekt ali gruvjobb.
  • Blebetanje tekoče v angleškem jeziku-tako AFK in ATK.
  • Je odprta računalo strokovnjak ki ne samo gledaš svoje čevlje, ko so govorili.
  • Sami videli kot strokovnjak za IT, namesto uporabe-varuška.
  • Se boste pogosto brenčanje na "Mi smo vsi v tem skupaj" in "Mi shall overcome".

Smo so preprosto za tiste, ki želijo biti z in Omogoči pametno odločitev in ponosno nosi Bisnode-banner in podpira naše vrednote.

Kaj počnemo

Bisnode je trenutno 18 trgov in je eden od vodilnih dobaviteljev Evrope za podporo odločanju. V naši organizaciji dela približno 2 100 zaposlenih, posamezniki, ki bogatijo nas s strokovno znanje, kultura in humor, s svojimi interesi, spretnosti in narodnosti. Smo lokalno je velika pridobitev za naše stranke. To pomeni, da bomo lahko ukrepali hitro in prožno, ko bomo na izzive. Ob istem času, imamo priložnost, da izkoristijo družbe velike mišice in virov, kadar je to potrebno. Temeljijo na podatki in analize podjetje, ki pokrivajo celotno Evrope in ustvarjanje rasti skozi pametnih podatkov. Združimo in obdelavo velike količine informacij, da bi našim strankam, da sprejmejo odločitve, podatkov usmerjenih. kot zaposleni, imate priložnost, da oblikujemo svojo prihodnost in da drugi-a prihodnost temelji na pametnih podatkov.

Tukaj je, kaj naj storim

Pametna odločitev in velja takoj. V to zaposlovanje je solastnik s Bisnode Švedska Akademskega dela. Če imate kakršnakoli vprašanja, se obrnite Amanda Dahlquist telefonu 08 522 589 83 ali prek recruitmentstockholmsouth@academicwork.se.

Uporablja