Solna

CFO Bisnode Švedske

28 avg 2017

Bisnode Švedska so sedaj iščejo poslovno usmerjeno in spremembe-nagnjeni CFO z z in izboljšati učinkovitost oddelka za Finance, in hkrati lahko del poslovanja.

Kot CFO vključene v Bisnode Švedska vodstva in bo poročala CEO, imate tudi črtkana črta na skupino CFO. Kot Švedska CFO Bisnode, ste odgovorni za skupino okoli 25 ljudi in je končna odgovornost družbe finančna funkcija vključuje načrtovanje, upravljanje in nadzor poslovanja. Radovedni in želite izvedeti več? Oglejte si Bisnode v številke.

kdo si

Iščemo izkušene voditelj, ki vrednosti dobro timsko delo in dobro poslovno okolje. Imate izkušnje kot CFO in navado, da pogon spremeniti upravljanje v mednarodnem poslovanju nastavitev v matriko organizacije. Imate sposobnost ustvariti dobre odnose, so zanesljive in analitično. Ko je oseba ste vozijo vzpon v poklicu in si želijo voziti naprej ekipa v spreminjajočem se okolju. Želimo tudi, da imate dobrega poslovnega čuta, je logično, in imate sposobnost povezati operativnega dela s strateške cilje in vizijo.

Smo preprosto za tiste, ki želijo biti z in Omogoči pametne odločitve in to s ponosom predstaviti Bisnode in naše vrednote.

Kaj počnemo

Bisnode je trenutno 18 trgov in je eden od vodilnih dobaviteljev Evrope za podporo odločanju. V naši organizaciji dela približno 2 100 zaposlenih, posamezniki, ki bogatijo nas s strokovno znanje, kultura in humor, s svojimi interesi, spretnosti in narodnosti. Smo lokalno je velika pridobitev za naše stranke. To pomeni, da bomo lahko ukrepali hitro in prožno, ko bomo na izzive. Ob istem času, imamo priložnost, da izkoristijo družbe velike mišice in virov, kadar je to potrebno.

Bisnode gradi podatkov in analizo podjetja, ki zajema celotno Evropo in ustvarjanje rasti skozi pametnih podatkov. Združimo in obdelavo velike količine informacij, da bi našim strankam, da sprejmejo odločitve, podatkov usmerjenih. kot zaposleni, imate priložnost, da oblikujemo svojo prihodnost in da drugi-a prihodnost temelji na pametnih podatkov.

Tukaj je, kaj naj storim

Pridite z aplikacijo! V to zaposlovanje je solastnik s Bisnode AB Švedska MPYA Finance. Če imate kakršnakoli vprašanja, se obrnite na Anna L na 070-621 30 01 ali preko anna.lannerhjelm@mpya.se izmeničen Sofia peska na 070-353 39 76 ali prek sofia.sand@mpya.se.

Išči zaposlitev