Solna

Upravitelj računov, bančništva in zavarovanja

28 avg 2017

Smart Data je naša era trdi valuti. V današnjih digitalnih informacij preobremenitve, je bolj pomembno kot kdaj mogli obdelati, analizirati in razumeti podatke. Smo na Bisnode je posvečena poda vpogled pomagati našim strankam pametnejše odločitve.

Bisnode Švedska je del skupine Bisnode in je vodilni ponudnik poslovnih in kreditne informacije.

Kot Account Manager v bančni & zavarovanja, ste odgovorni za nastanek več naših najpomembnejših strank v bančništvu, zavarovalništvu, dolga in finance. Pomemben del vašega delovnega časa vam bo proaktivno proces nove strateške kupce za Bisnode. Ti predstavljajo našo celotno paleto storitev znotraj podjetja Bisnode in informacije o kreditu, ki je v ospredju trga.

Pri predelavi račun, osredotočiti na veliko sliko in ustvarjanje možnosti in poti, da nihče drug je misel in vedno se ukvarjajo zapreti. To pomeni, da splošno odgovornost ter upravljanje zapletenih prodajnih procesov. Ustvarjanje vrednosti za kupca se začne vas realnost kupca s poudarkom na večjo donosnost in izboljšanje poslovnih procesov.

Iščemo nekoga, ki

  • Ponosni, da predstavljajo naše vrednote: stranka fokus, stalno radovednost, sodelovanje in zaupanje
  • Poganja poslovanja s poudarkom na dolgoročno razmišljanje in zaupanje.
  • Ima rad, da sproži novo poslovanje in rast priložnosti
  • Ima strukturo in se lahko nanašajo na obstoječih procesov
  • Prilagodljivost in sposobnost razmišljati zunaj polja
  • Je teamorienterad in trajnostno lastni pogon za uspeh
  • Prosto izražanje sebe, ustno in pisno v poslovno angleščino
  • Je varno govoriti kontaktne površine na raven C-ravni vodilnih podjetij
  • Cenim kombinacija aktivno kliče stranke in fizične obišče

Ozadje

Iščemo nekoga, ki ima približno 3-5 let izkušenj po usposabljanje prodajnih izkušenj z dobrimi rezultati in izkušnje v pogajanjih in pogodbeno delo. Po možnosti izkušnje v bančništvu, zavarovalništvu, dolga in finance. Ambicije, da naše stranke so poganja pametne odločitve in imate močno sposobnost prepoznati potrebe strank in razvijajo dolgoročne odnose. Kot oseba, ki se uporabljajo za delo v stopnjo zahtevnost dela, so rezultati usmerjenih in pozitivne energije v skupino. To je pomembno, da ste se odzivajo, so visoko integriteto in visoko strokovnost. Poleg tega vas vabimo, da svoje pobude za razvoj in izboljšanje in uspevajo v samovoznih vlogo, ker so strukturirani v način dela. Vozniški izpit je predpogoj.

Zainteresirane

Mesto se nahaja v Solna in je stalno stališče prosim uporabljajo, ki jih pošljete svoj cv in spremno pismo, v ansokningar@bisnode.com zadnja leta 2017-07-23.

Imate vprašanja o storitev? Obrnite Jen Sundelius email: jen.sundelius@bisnode.com alt 0708-384024

Bisnode je trenutno na voljo v 18 evropskih državah in je eden od vodilnih dobaviteljev Evrope poslovnih informacij. Skupaj smo približno 2 100 zaposlenih v Evropi. Bisnode ima sedež v Stockholmu.