o nas

Bisnode je največji ponudnik pametnih podatkov in analitike v Evropi
Naše vrednote

Naše vrednote

Na sodelovanju in zaupanju temelji vse, kar počnemo

Bisnode vedno zanima, kaj se dogaja okrog nas in kako najti rešitve, ki prispevajo k razvoju družbe. Sodelovanje in zaupanje prežemata vse, kar počnemo. Skupaj z naročniki vsak dan naredimo korak naprej, naj bo velik ali majhen. Da pa bi bilo to mogoče, moramo uživati njihovo zaupanje, zato v Bisnode menimo, da je posebej pomembno prisluhniti naročnikom in njihovim potrebam. Naš glavni poudarek tako ostajajo izzivi, s katerimi se soočajo naše stranke.

NAŠE VREDNOTE

Organizacija

Organizacija

Delujemo lokalno in globalno

Danes je Bisnode prisoten na 19 trgih in je eden izmed vodilnih ponudnikov poslovnih podatkov v Evropi. Imamo okrog 2.400 zaposlenih, ki nas bogatijo s svojim strokovnim znanjem, kulturo in smislom za humor, s svojimi interesi, sposobnostmi in različnimi narodnostmi. Da smo na voljo na lokalni ravni, je velika pridobitev za naše stranke. To pomeni, da se lahko hitro odzovemo in smo prilagodljivi, ko gre za izzive, s katerimi se soočajo. Hkrati smo sposobni izkoristiti moč in sredstva večje družbe, kadar je to potrebno.

BISNODE VODSTVO

Novice

Novice

Najnovejše novice o družbi Bisnode

V arhivu boste našli najnovejše novice, poročila in sporočila za javnost v zvezi s Skupino Bisnode, našim poslovanjem in organizacijo.

NAJNOVEJŠE NOVICE

Kariera

Kariera

Oblikujte svojo prihodnost v družbi Bisnode

Bisnode je podjetje, ki gradi podatke in analize za celotno Evropo ter s pomočjo pametnih podatkov ustvarja rast. Združujemo in obdelujemo velike količine informacij, da bi svojim strankam omogočili sprejemanje odločitev na podlagi podatkov. Zaposleni imamo priložnost oblikovati svojo in tujo prihodnost, torej prihodnost, zgrajeno na pametnih podatkih.

Trajnostno delo

Trajnostno delo

Odgovorno poslovanje

Bisnode je del gospodarstev in družb na trgih, na katerih je prisoten. Zavedamo se, da odločitve, ki jih dan za dnem sprejemamo, vplivajo na družbo, ljudi in okolje, in ta zavest prežema odločitve naše celotne organizacije. Trajnostni razvoj družbe je pomemben, saj smo tako odgovorni do prihodnjih generacij.