NAŠE partnerstvo z DUN & BRADSTREET

Kakovostni podatki v podporo mednarodnemu poslovanju.
Dostopajte do globalnih poslovnih informacij

Dostopajte do globalnih poslovnih informacij

Kakovostni podatki za podjetja, ki poslujejo na mednarodnih trgih

Svetovna mreža družbe Dun & Bradstreet’s (D&B) obsega podatke iz več kot 265 milijonov podjetij v 240 državah. Podatki izhajajo iz 30.000 uradnih virov in beležijo 5 milijonov posodobitev dnevno, zato je D&B vodilni ponudnik kakovostnih in rafiniranih poslovnih informacij. Kot naš naročnik imate dostop do te mreže, hkrati pa uživate koristi iz naslova naših lokalnih strokovnjakov in njihovih izkušenj.

Skozi strateško partnerstvo z D&B vam omogočamo dostop do mednarodnih informacij o vsem: od tveganj, dobaviteljev, upravljanja in skladnosti s ciljnimi trgi do upravljanja odnosov s strankami (CRM), prodaje in vključevanja podatkov v vaše sisteme. Tako dobite močno orodje za sprejemanje drznih, a samozavestnih odločitev:

  • Z združitvijo in avtomatizacijo povečate učinke svojih sistemov ERP, BI in CRM
  • Poiščete nove poslovne partnerje na svetovnih trgih, tako da določite tržni potencial, nove kupce in dobavitelje
  • Obvladujete finančna tveganja, povečate denarni tok in prevzamete nadzor nad celotnim poslovnim tveganjem s pomočjo naših produktov in storitev
  • Optimizirate postopke naročanja s konsolidacijo in nadzorovanjem lokalne in globalne porabe vašega podjetja
Zanesljivi podatki in mednarodni standard

Zanesljivi podatki in mednarodni standard

D&B poenostavlja vaše mednarodno poslovanje z D-U-N-S® številko

D&B sistem univerzalnega številčenja je postavil standard za dostop do poslovnih imenikov z dodelitvijo D-U-N-S® številke (Data Universal Numbering System) podjetjem po vsem svetu, ki bi jo lahko primerjali z identifikacijsko številko družbe. Vsak poslovni subjekt, registriran v bazi D&B, vključno s podružnicami in poslovnimi enotami, dobi svojo unikatno številko, zato preprosto sledite organizacijski strukturi podjetij.

D&B je razvil tudi postopek DUNSRight®, ki zagotavlja kakovost vseh zbranih podatkov v več korakih. Ta postopek vam kot našemu naročniku omogoča iskanje informacij in primerjavo podjetij prek edinstvene identifikacijske številke. In prepričani ste lahko, da so vsi podatki D&B zanesljivi in aktualni.

Partnerstvo družb Bisnode in Dun & Bradstreet omogoča ponudbo ustreznih rešitev za vaše globalno poslovanje. Zahvaljujoč partnerstvu in ponudbi z naših južnih in evropskih trgov za vas pokrivamo ves svet.