KAJ DELAMO

Poenostavljamo vaše poslovne odločitve
Bisnode vam omogoča pametne odločitve

Bisnode vam omogoča pametne odločitve

Smo strokovnjaki za visokokakovostne podatke

Vsi včasih potrebujemo pomoč pri sprejemanju odločitev. V družbi Bisnode smo specialisti za kreditne, poslovne in marketinške informacije po vaši meri. Prisluhnemo vašim potrebam in vam zagotavljamo natančne in vam pomembne podatke, ki so podlaga za pametne odločitve.


Posamezniki, organizacije in podjetja vsak dan ustvarijo ogromne količine podatkov. 90 odstotkov vseh podatkov je bilo ustvarjenih v zadnjih dveh letih. V tej množici podatkov je pomembno, da imate partnerja, ki bo znal izluščiti prave informacije za vas. V Bisnode imamo znanje, da združujemo in analiziramo podatke najvišje kakovosti z vašimi podatki. Tako dobimo pomembne informacije, ki vam nudijo podporo in pomoč pri odločanju.


Naši analitični strokovnjaki obdelujejo velike količine informacij iz lokalnega in globalnega okolja, da bi našli vzorce in trende, ki jih drugi ne vidijo. Zato vam lahko dostavimo odgovore za sprejemanje pametnih odločitev. Prizadevamo se tudi, da so ti podatki del vsakodnevnih delovnih procesov in so na voljo ob pravem času, jasno in razumljivo.


Želimo vam približati dostop do pametnih podatkov in poenostaviti odločanje. Nenehno razvijamo nove načine in poti do pravih informacij. Z uporabo novih tehnologij podatke integriramo v računalnike, telefone in druge sisteme, da lahko do njih dostopate, kjerkoli se nahajate.

Viri podatkov, formati in varnost

Viri podatkov, formati in varnost

Operiramo z velikimi količinami podatkov in to odgovornost jemljemo resno.

Bisnode vsakodnevno obdeluje velike količine informacij. Sinhroniziramo podatke več sto dobaviteljev in prek našega ameriškega partnerja Dun & Bradstreet prav tako dostopamo do najbolj celovitega globalnega poslovnega imenika na svetu.

Skupaj imamo dostop do 2.000 uradnih virov podatkov. Vse informacije obdelujemo in analiziramo v skladu s številnimi pravili odločanja. Za nas je bistveno in nedvomno varovanje zaupnosti naših strank in ravnanje z občutljivimi podatki na varen način.

VEČ O NAŠIH VIRIH PODATKOV

Pametni podatki

Pametni podatki

Big data prečistimo v pametne podatke

Na svetu vsak dan nastane 16 bilijonov megabajtov podatkov. Za posameznika, poslovno skupnost in družbo kot celoto ta ogromna količina informacij predstavlja zlato jamo, pa tudi ogromen izziv. Bisnode izboljšuje in preoblikuje big data v pametne podatke. Iz te ogromne količine podatkov, ki nastaja vsakodnevno, izluščimo najboljše informacije, da lahko ustrezne podatke in analize pravočasno dostavimo svojim kupcem.

Tako imate kupci dobro osnovo za sprejemanje pametnih odločitev in razvoj podjetja. 

VEČ O PAMETNIH PODATKIH

Naše partnerstvo z Dun & Bradstreet

Naše partnerstvo z Dun & Bradstreet

Dostop do globalnih poslovnih informacij

Svetovna mreža družbe Dun & Bradstreet obsega informacije iz več kot 250 milijonov podjetij iz 240 držav. D&B zbira informacije iz 30.000 uradnih virov in opravi 5 milijonov posodobitev vsak dan. Kot naša stranka imate dostop do te celotne mreže, hkrati pa uživate prednosti znanja in izkušenj iz vašega lokalnega okolja.

VEČ O DUN & BRADSTREET

Naš pristop h kreditnemu in drugim tveganjem

Naš pristop h kreditnemu in drugim tveganjem

Povečajte prihodke z optimizacijo tveganj

Naš pristop h kreditnemu in drugim tveganjem vključuje optimizacijo in ne zmanjševanje tveganj. Pretirano previdna strategija tveganj in pretirano omejevalne bonitetne ocene zavirajo poslovanje. Po drugi strani pa je preveliko tveganje lahko uničujoče. Izziv je poiskati ravnotežje med varnostjo in poslovnimi priložnostmi, ključ pa je zanesljiva podpora pri odločanju na podlagi visokokakovostnih podatkov.

VEČ O KREDITNEM IN DRUGIH TVEGANJIH

Pametne poslovne odločitve

Odkrijte, kaj pametni podatki in poslovna analitika lahko storijo za vas in vaše podjetje.

Oplemenitite poslovne podatke in zagotovite njihovo točnost

Uporabite #smartdata zato, da pridobite popolno sliko o vaši stranki, podjetju, tveganjih in priložnostih.

  • Preverite kakovost vaših podatkov
  • Obogatite svoje podatke z Bisnode naprednimi viri

Izboljšajte poslovno uspešnost

Uporabite #smartdata za iskanje novih kupcov, za povečanje prodaje, zmanjšanje tveganja za vzdrževanje in grajenje dolgoročnih odnosov vaših strank.

  • Poiščite nove poslovne partnerje in posle
  • Upravljanje tveganja in donosnosti
  • Rast in razvoj strank
  • Upravljanje procesa razvoja strank

Avtomatizirajte vsakodnevne poslovne odločitve

Uporabite #smartdata za bolj učinkovito odločanje pri vsakodnevnem poslovanju.

  • Povečajte učinkovitost vaših marketinških kampanj in aktivnosti
  • Avtomatizacija na področju upravljanja s tveganji
  • Povežite informacije z vašimi poslovnimi procesi

Pridobite si podporo pri celotni nakupni poti svojih strank

Uporabite pametne podatke in prodajo dvignite z obetov do zvestih kupcev

Poiščite novo stranko

Uporabite pametne podatke, da bi privabili kupce, ki so najbližje odločitvi o nakupu – in sicer na stopnji tveganja, ki ustreza vašim poslovnim ciljem. Z uporabo tržnih podatkov in naših analitičnih modelov vam pomagamo poiskati najboljše potencialne stranke in ugotoviti, kdaj bodo najverjetneje opravile nakup.

Pokličite nas na telefonsko številko

Povečajte stopnjo konverzije

Izboljšajte stopnjo konverzije svojih najboljših kupcev s pomočjo pametnih podatkov ter optimizirajte merila in procese svojih ponudb. Te prilagodite in povečajte donosnost naložbe v različnih segmentih strank, in sicer s kombiniranjem finančnih in tržnih podatkov za vsako potencialno stranko.

Pokličite nas na telefonsko številko

Spodbudite dodatno prodajo

Uporabite pametne podatke za pridobitev vpogledov, ki vam pomagajo ukrepati v realnem času - tako ko gre za možnosti za nadgradnjo prodaje kot za dogodke, ki opozarjajo na spremembe v stopnji tveganja pri določenem kupcu. Z integracijo naših analitičnih orodij za pametne podatke z vašim sistemom CRM ali sistemi za avtomatizacijo prodaje in prodajno podporo vam pomagamo pripravljati dnevne napovedi o vaših najboljših možnostih za prodajo in storitve za stranke. Hkrati vam pomagamo pri obvladovanju tveganj, ki se pojavijo.

Pokličite nas na telefonsko številko

Zgradite skupnost zvestih kupcev

Izkoristite pametne podatke in nenehno spremljajte in upravljajte odnose s kupci skozi ves njihov nakupni oz. življenjski cikel. Z integracijo naših orodij za pametne podatke z vašima sistemoma CRM in CX ali sistemom marketinške avtomatizacije vam pomagamo upravljati vse vaše odnose s kupci.

Pokličite nas na telefonsko številko