BISNODE

Strokovnjaki na področju pametnih podatkov
Omogočamo pametne odločitve

Omogočamo pametne odločitve

V nenehno spreminjajočem se svetu digitalnih informacij nekateri vidijo izzive in omejitve. Mi vidimo neomejene možnosti pomagati. V skupini Bisnode 2.400 strokovnjakov vsak dan interpretira in izboljšuje podatke, ki so podlaga za poslovne odločitve naših strank. Bisnode vam olajša poslovni vsakdan, tako da na tisoče dokumentov, pomembnih za sprejemanje odločitev, vsak dan dostavlja podjetjem, vladnim agencijam, občinam in različnim organizacijam.

S kakovostnimi Bisnode podatki sprejemate modre odločitve, s katerimi si povečate donosnost in razvijate podjetje. Bisnode ima v rokavu vrsto rešitev, ki jih po meri zagotovi vsem, pred katerimi so pomembne odločitve.

  • Razširite posle z odločitvami, ki temeljijo na pravih informacijah
  • Optimizirajte tveganja s pomočjo natančnih analiz
  • Povečajte natančnost marketinških akcij

Z Bisnode rešitvami dostopate do ažurnih informacij in sprejemate odločitve, ki temeljijo na točnih podatkih.

PREBERI VEČ

Mi smo strokovnjaki za pametne podatke

Mi smo strokovnjaki za pametne podatke

V Bisnode smo specializirani za visokokakovostno poslovanje, bonitete in informacije o trgih, ki vam pomagajo sprejemati pametne odločitve. Delujemo v 19 evropskih državah in s pomočjo strateškega partnerja Dun & Bradstreet dostavljamo tako lokalne kot globalne kakovostne podatke podjetjem, vladnim agencijam, organizacijam in občinam.

PREBERI VEČ

Odločitve naših strank temeljijo na pametnih podatkih

Odločitve naših strank temeljijo na pametnih podatkih

Razpon naših strank sega od vladnih agencj do malih in srednje velikih podjetij ter globalnih korporacij. Poslujejo v različnih industrijskih panogah: bančništvu in financah, vladnem in javnem sektorju, nepremičninskem trgu, na področju zavarovalništva, trgovine na drobno in proizvodnje. Skupno imajo eno stvar, in to je odločitev, da so informacije določili za gonilno silo, svoje odločitve pa temeljijo na pametnih podatkih.

Podatki podjetja vodijo v prihodnost

Če je bil včerajšnji izziv najti informacije, je današnji poskrbeti, da se v vseh danih informacijah ne utopimo.
VEČ