Neobvezujoč individualen posvet s strokovnjakom za upravljanje s tveganji v velikih B2B podjetjih

Pandemija COVID-19 je prinesla mnogo tveganj, o katerih v gospodarstvu pred enim letom nismo niti razmišljali.

Izpolnite obrazec in se prijavite na neobvezujoč posvet z Bisnode strokovnjakom za upravljanje s tveganji

Vas zanima kako nadgraditi sisteme in postopke za upravljanje s tveganji po COVID-19 v vašem podjetju z namenom preprečevanja neplačanih terjatev?

Posvetujte se z našim strokovnjakom za upravljanje s tveganji!

Če imate velik portfelj B2B kupcev, dobaviteljev in partnerjev, novonastale razmere od vas zahtevajo hitro ukrepanje na področju upravljanja s tveganji.

Pandemija je različno vplivala na podjetja iz vašega portfelja zato je ključnega pomena, da imate jasen pogled na likvidnostno in solventnostno stanje teh podjetij.

Na posvetu bodo obravnavana najpogostejša vprašanja, s katerimi se srečujejo naši strokovnjaki v podjetjih, kot je vaše:

  1. Ali vaši sistemi in postopki za upravljanje s tveganji zajemajo in obravnavajo možna tveganja, ki so posledica pandemije?
  2. Kakšen je postopek identifikacije terjatev z visokim tveganjem daljše zamude ali neplačila v vašem portfelju v nasljednjih 12 mesecih?
  3. Ali so procesi vezani na upravljanje terjatev opredeljeni z internimi akti in pravilniki podjetja in kakšna je doslednost uporabe le-teh?

 

Redno spremljamo in analiziramo razmere in napovedi na trgu, zato zahtevajte neobvezujoč posvet s strokovnjakom za upravljanje s tveganji že danes.