Energija

check_fat_green.png

Pridobite dragocene vpoglede s poglobljenimi članki

check_fat_green.png

Povečajte svoje razumevanje industrije s prilagojenimi rešitvami

check_fat_green.png

Bodite korak pred drugimi s spremljanjem najnovejših trendov

Potencial v spreminjajoči se industriji

Potencial v spreminjajoči se industriji

V energetiki smo trenutno priča izjemnim spremembam in vsi kazalniki kažejo, da v prihodnjih letih ne bo nič drugače. Visoka stopnja mobilnosti med strankami, ki pogosto menjavajo dobavitelje, je dejstvo. V industriji, za katero so značilni močna konkurenca, nihanje cen surovin in pritiski na končne cene, bodo podjetja, ki so inovativna in prijazna do strank, pritegnila večino kupcev.


Danes elektro podjetja neselektivno tekmujejo za iste kupce. V prihodnosti pa bodo uspešna le tista, ki že imajo vpogled, kateri kupci so najbolj potencialni in bodo v nekaj letih postali donosni.


Ko se industrija sooča tako z večjo konkurenco kot znatnimi spremembami, se pojavijo nove priložnosti. Z dostopom do podatkov, pomembnimi vpogledi in pravimi orodji se poveča konkurenčnost in biti korak pred drugimi. Analiza velike količine podatkov doprinese k razumevanju strank, optimizaciji tveganja in pomaga pri fokusu na najpomembnejše stranke. Pametni podatki omogočajo ravno to.

Pridobite si podporo družbe Bisnode pri celotni nakupni poti svojih strank

Uporabite pametne podatke in prodajo dvignite z obetov do zvestih kupcev

Poiščite novo stranko

Uporabite pametne podatke, da bi privabili kupce, ki so najbližje odločitvi o nakupu – in sicer na stopnji tveganja, ki ustreza vašim poslovnim ciljem. Z uporabo tržnih podatkov in naših analitičnih modelov vam v družbi Bisnode pomagamo poiskati najboljše potencialne stranke in ugotoviti, kdaj bodo najverjetneje opravile nakup.

Pokličite nas na telefonsko številko

Povečajte stopnjo konverzije

Izboljšajte stopnjo konverzije svojih najboljših kupcev s pomočjo pametnih podatkov ter optimizirajte merila in procese svojih ponudb. Te prilagodite in povečajte donosnost naložbe v različnih segmentih strank, in sicer s kombiniranjem finančnih in tržnih podatkov za vsako potencialno stranko.

Pokličite nas na telefonsko številko

Spodbudite dodatno prodajo

Uporabite pametne podatke za pridobitev vpogledov, ki vam pomagajo ukrepati v realnem času - tako ko gre za možnosti za nadgradnjo prodaje kot za dogodke, ki opozarjajo na spremembe v stopnji tveganja pri določenem kupcu. Z integracijo naših analitičnih orodij za pametne podatke z vašim sistemom CRM ali sistemi za avtomatizacijo prodaje in prodajno podporo vam pomagamo pripravljati dnevne napovedi o vaših najboljših možnostih za prodajo in storitve za stranke. Hkrati vam pomagamo pri obvladovanju tveganj, ki se pojavijo.

Pokličite nas na telefonsko številko

Zgradite skupnost zvestih kupcev

Izkoristite pametne podatke in nenehno spremljajte in upravljajte odnose s kupci skozi ves njihov nakupni oz. življenjski cikel. Z integracijo naših orodij za pametne podatke z vašima sistemoma CRM in CX ali sistemom marketinške avtomatizacije vam pomagamo upravljati vse vaše odnose s kupci.

Pokličite nas na telefonsko številko