kreditni registri

Bisnode stave na mizi za trga za potrošniške kredite

Mislimo, da konkurenca je dobra

Monopolov na splošno so redko pozitivno za razvoj trga. Stranke težko pogajati s prodajalcem, je cena pogosto postane izkrivljena in tempo razvoja je prizadeti.

Smo na Bisnode ne verjame, da je trg bonitetnih izjema. Prepričani smo, da več udeležencev na trgu kreditnih prinaša koristi za vse stranke. Banke so dolgo gledati razvoj storitev na trgu potrošniških kreditov je prepočasen. Delež vlog za posojila, ki prihajajo iz posojila posredniki in oblikovanja cen in poslovni model kreditnih poročil ni sproti s. to pomeni, da banke so prisiljeni plačati za kreditne poročila na stranke, ki ne zmagati. Poleg tega posojilodajalci so ob nepotrebnega kreditnega tveganja, ko so prisiljeni opreti na stare informacije o kreditu, ker trenutni kreditni registri ne posodablja dovolj redno.

Bisnode misli drugače. Smo sprejeli strateško odločitev za izgradnjo kredit register v prvi fazi je za potrošnika kreditnega trga na Švedskem. Želimo delati okretne in delo z našimi strankami najti prihodnjega službovanja ponudbe. Verjamemo, da naše edinstvene do visokim tveganjem kreditne in predvidevanje analiz v kombinaciji z naše dolgoletne izkušnje pri zbiranju in analizi velike količine podatkov iz distribuiranih virov omogoča naše kreditne zapise lahko razvija, da postane ena od inovativnih rešitev za posojilodajalce. Naš poslovni model temelji na le banke, ki zmaga dogovor bo plačal za kreditne poročilo, ne vse banke odzivajo na posredniki posojilo zahteve.

Ali želite biti?

Zdaj smo tam in govori za posojilodajalce, ki želijo pomagati graditi kreditne zapis Bisnode. Ali želite zgraditi nov register kreditov?

Vas zanima, tukaj