• Slovenia
  • Group

O nas

Bisnode, družba za medije ter poslovne in bonitetne informacije, d.o.o., je vodilni ponudnik poslovnih informacij v slovenskem gospodarskem prostoru. Bisnode je del mednarodne skupine Bisnode AB, največjega evropskega ponudnika poslovnih in bonitetnih informacij s sedežem v Stockholmu na Švedskem. 

V družbi Bisnode Slovenija se zavedamo potreb trga. Razvijamo poslovno-informacijska orodja, ki dajejo celovito oceno tveganja trga in posameznih subjektov. Zadovoljujemo potrebe uporabnikov po preprostih, ažurnih in uporabniku prijaznih orodjih. 

Že 14 let nam zaupajo mala, srednja in velika podjetja, banke, zavarovalnice in leasing hiše. Vsebinsko sodelujemo pri pomembnih poslovnih dogodkih (izbor za priznanje Mladi manager leta, Gazela – izbor najboljših hitro rastočih podjetij ipd.) Smo tudi vsebinski vir analiz in lestvic v poslovnem tisku. 

Bisnode nudi konstruktivne informacije o kreditnih (Bonitete.si, Credit Check, Solvis, AAA), poslovnih (Gvin.com, iBON, Javni razpisi in Podatkovne storitve) in marketinških rešitvah (Kompass in iPiS Marketing Manager), ki pomagajo našim strankam povečati prodajo, zmanjšati tveganje in nudijo boljše poslovne rešitve. Bisnode je vir visoko kakovostnih poslovnih podatkov, ki ponujajo najboljše rešitve in izpolnjuje potrebe in zahteve današnjega časa. 

Glavno vodilo našega podjetja je pravilo poštenega poslovanja, ki je osnovano na naših vrednotah kot družbi za medije ter poslovne in bonitetne informacije. Podjetja znotraj Bisnode delujejo kot založniki, časopisne agencije ali prečiščevalci poslovnih informacij znotraj vzpostavljenega okvira svobode tiska in svobode govora. Naša družba je odvisna od proste oskrbe z informacijami in znanjem, pri tem pa imajo podjetja znotraj Bisnode ključno vlogo.