• Slovenia
  • Group

Bilten

Bilten je brezplačna mesečna elektronska publikacija podjetja Bisnode, v kateri lahko najdete najnovejše poslovne informacije. Vsebuje hiter pregled dogodkov v slovenskem gospodarstvu tako na makroekonomski kot na mikroekonomski ravni. Sveži finančni podatki, poleg tega pa dodatne analize, razlage in vpogled v gospodarstvo – vse na enem mestu.

Pregledali in analizirali smo vse ključne dejavnike in sestavili sliko, ki odseva trenutno stanje trga. Vsak Bilten je opremljen tudi s temo meseca, ki razkriva glavne značilnosti zanimivega področja. Glavni vir podatkov za analize so naši produkti Gvin.com, Bonitete.si in Credit Check.si, ki podjetjem in podjetnikom pomagajo pri poslovnih odločitvah že vrsto let in omogočajo celovit pregled nad tveganjem in dogajanjem na trgu, konkurenco, panogo, partnerji, poslovnimi povezavami vodstva, lastniškimi strukturami, kapitalskimi povezavami podjetij in še več.

Podpiramo rast in inovativnost. Stremimo k najvišjim ciljem in podpiramo najboljše. Pred vami je delček naše vsebine. Vabljeni.

Arhiv biltenov