• Slovenia
  • Group
Poiščite najboljšo rešitev za vaše poslovanje

Poiščite najboljšo rešitev za marketing

Bisnode produkt

AAA

Pokažite potencialnim strankam, da ste bonitetno odlični in spadate med 24 % najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji. Se tudi vi ponašate z AAA?

Več

Bisnode rešitev

Portfolio Intelligence

Bolje in pametneje segmentirajte ter optimizirajte proračun, raziščite in analizirajte nove trge in spremljajte spremembe poslovnih partnerjev.

Več

Bisnode produkt

Bonitete.si

Hitro in enostavno preglejte poslovanje podjetij na trgu, preverite konkurenčna podjetja in potencialne stranke, poslovne partnerje ter sponzorje.

Več

Rešitve po meri

Poslovne rešitve

Pridobite dnevno ažurirane kontaktne podatke za izvedbo akcij direktnega marketinga in segmentacijo. Poslovne rešitve so popolnoma prilagojene vašim specifičnim potrebam in omogočajo integracijo poslovnih informacij.

Več

Bisnode produkt

Gvin.com

Analizirajte položaj podjetja na trgu in raziščite neizkoriščene priložnosti za povečanje prodaje. Poiščite nove poslovne partnerje ter preverite, kako so podjetja na trgu med seboj povezana.

Več

Bisnode rešitev

Smart Vision

Zaznajte trende in sledite spremembam celotnega gospodarstva, regije ali občine. Enostavno preverite tržno konkurenčnost. Hitro ustvarite poročila za poročanje. Smart Vision omogoča hiter in interaktiven pregled po indikatorjih.

Več

Bisnode partner

Dun & Bradstreet

Dostopajte do bonitetnega, nabavnega, poslovnega in političnega vpogleda v globalna tržišča ter imejte popoln pregled nad trgi v drugih državah ter dobičkonosnostjo in stabilnostjo vaših strank in kupcev.

Več